Dienstenwet

Identificatiegegevens

De advocaten en medewerkers van het kantoor bvba Advocaat Catherine Dens oefenen hun activiteiten uit in een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ( EV BVBA ).

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0684.957.283.

Het kantoor is gevestigd te 3290 Diest, Beukenplein 7.

Advocaten en hun beroepsorde

Alle advocaten oefenen hun praktijk uit in België en zijn ingeschreven aan de Balie van Leuven. 

Alle advocaten zijn, als advocaat ingeschreven aan de Balie van Leuven, onderworpen aan de Reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en die van de Nationale Orde die geraadpleegd kunnen worden op www.advocaat.be alsook aan de reglementen van de Balie van Leuven die geraadpleegd kunnen worden op www.balieleuven.be.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Bvba Advocaat Catherine Dens  is verzekerd voor de beroepsaansprakelijkheid van haar advocaten bij Vanbreda Risk & Benefits, met zetel te 2140 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 297 op grond van een door de Orde van Vlaamse Balies afgesloten groepspolis bij Amlin Europe N.V.

De aansprakelijkheid van bvba Advocaat Catherine Dens ,  haar vennoten en medewerkers is beperkt tot het bedrag van de door hen onderschreven professionele verzekeringspolissen en binnen de grenzen van de dekking.

Verdere  informatie en klachten

Indien u bepaalde verdere informatie wenst of klachten heeft kan u bij ons terecht per post op het adres Beukenlaan 7 , 3290 DIEST, via telefoon op het nummer 013/33 76 49  , via fax op het nummer 013/77 81 21 of via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..