Onze aanpak

Wij hechten veel belang aan het individueel contact en de persoonlijke behandeling van uw zaak. Vandaar houden wij bewust ons kantoor kleinschalig zodat uw dossier niet voortdurend van de ene medewerker naar de andere verhuist. U bent bij ons geen nummer: wij maken tijd voor u. Wanneer u met een vraag zit over uw dossier of u wenst bepaalde informatie, twijfel niet! Wij staan altijd klaar voor bespreking en overleg. De vertrouwensband met u, en de tevredenheid van onze cliënten staan centraal.
Wij zijn een multidisciplinair kantoor en behandelen diverse domeinen van het recht. Wij zijn actief over gans België. Wij pleiten vooral voor de rechtbanken te Leuven, Brussel, Hasselt, Beringen, Tongeren, Genk, Turnhout en Antwerpen. Ons cliënteel bestaat uit particulieren, ondernemingen en overheidsinstellingen.
U krijgt van ons eerst een objectief advies over de haalbaarheid van uw zaak. Nutteloze procedures die tot niets leiden zullen door ons afgeraden worden.
Indien een minnelijke regeling niet mogelijk is, verdedigen wij krachtdadig uw belangen voor de bevoegde rechtbank. U wordt telkens nauwgezet op de hoogte gehouden van elke stap in de procedure.
Wij proberen steeds - indien mogelijk - door onderhandeling en via bemiddeling uw zaak minnelijk op te lossen.
Wij beschikken over meer dan 30 jaren praktijkervaring. Wij scholen ons continu bij om onze vakkennis voortdurend up-to-date te houden.